Cojzla

O ajdi poje ena najbolj znanih slovenskih ljudskih pesmi Po Koroškem, po Kranjskem (že ajda zori). Gotovo ne brez razloga, saj je bila ajda v naših krajih nekoč eno najpomembnejših živil in še danes v tradicionalnih kuhinjah, ki jih posnemajo in nadgrajujejo tudi najsodobnejše, najdemo različne jedi, od ajdovih žgancev do kruha in štrukljev ter še česa. Pravijo ji tudi nora, zelena ali grenka ajda, na Koroškem in drugod pa tudi cojzla. V današnjem svetu alergij in bolezni, povezanih z neustreznimi živili, ko je tudi v prehranskem smislu napočil čas nujne vrnitve k naravi, je to pravzaprav edina prava pot.

Franšiza Cojzla

Našo vizijo in znanje želimo deliti ter širiti s poslovnimi partnerji, ki bodo prepoznali priložnost in skrbno varovali standarde najvišje kakovosti, ki jih Cojzla predstavlja. Podeljena franšiza omogoča odprtje lastnega gostinskega obrata pod blagovno znamko Cojzla.

Sinonim za najvišjo kakovost si je Cojzla zaslužila z uporabo kakovostnih in ekoloških surovin ter z neprestanim vlaganjem v doseganje boljšega in še boljšega. Osredotočeni smo na razvoj novih in sodobnih jedi, ki imajo okus po nostalgiji in so seveda strogo nadzorovano začinjene brez glutena. Povpraševanje po hrani brez glutena narašča, dandanes je namreč skrb za kakovost prehranjevanja in zdrav način življenja postala prevladujoči trend, ki ga Cojzla s svojo vizijo neposredno tudi zelo uspešno nagovarja.

Postanite del uspešne Cojzline zgodbe tudi vi!

Kontaktirajte nas

Mail:  info@cojzla.si

Telefon:  031727876

sl_SISlovenian